Welkom op de website van Stichting Arbo en Podiumkunsten

Welkom op de website van Stichting Arbo en Podiumkunsten

Deze website bestaat sinds mei 2002 ingericht in verband met het Arboconvenant Podiumkunsten. Vanaf die tijd fungeert de site als belangrijke informatiebron over arbeidsveiligheid in de podiumsector. Het Arboconvenant Podiumkunsten is in 2007 beëindigd, maar de betrokken podiumorganisaties hebben besloten deze website operationeel te houden.

Op deze site vindt u actuele informatie over Arbeidsomstandigheden en veiligheid, gerelateerd aan de activiteiten in de podiumsector, maar vaak ook van toepassing voor een breder publiek. Een belangrijk onderdeel van de site is ‘Arbo in de praktijk’. U vindt hier informatie over diverse arbo-onderwerpen

Met ingang van april 2013 hebben Olaf Hofmeijer en Aard Kraak van de Arbocompagnie, na vele jaren van inzet en hoogtepunten, besloten de werkzaamheden over te dragen aan Xander ten Dolle van de Coöperatie Baronije UA..

Vanaf medio 2019 bestaat de oorspronkelijke stichting Arbopodium niet meer en is de stichting arbo en Podiumkunsten verantwoordelijk voor de website en de producten.


<-  Ramp (eng.) of Ramp (ned.)

Arbocatalogus Podiumkunsten

Op zoek naar de Arbocatalogus Podiumkunsten? Klik hier!  (N.B.: mogelijk werkt de link in Firefox minder goed. Probeert u dan Internet Explorer).

Contact

De Stichting Arbo en Podiumkunsten is bereikbaar via het kantoor van De Regelaar, telefoon 030-6353304. Mailen kan via secretariaat@www.arbopodium.nl