Om u verder te helpen hierbij enkele documenten.

Arbopodium Onderdelen van een RI&E en de toetsing

Dit document geeft u een overzicht wat de wettelijke elementen zijn van een RI&E en het plan van aanpak. Alle elementen beschreven in dit document zijn van toepassing als u uw RI&E en PVA wilt laten toetsen.

Welke thema’s voor welke RI&E.

Om uw RI&E werkbaar en overzichtelijk te maken kunt u uw RI&E opknippen in losse delen. Het opsplitsen van de RI&E naar organisatieonderdelen, producties of projecten helpt ook bij de verdieping omdat u dan per deel de vraag kunt beantwoorden. Heeft u een kleine organisatie en gebruikt u één RI&E dan is dat ook goed.

In bijgevoegd model vindt u een overzicht van alle modules. In het tweede tabblad kunt u zelf aangeven in welke delen u de RI&E wilt opdelen en welke modules u per deel wilt beantwoorden. Zo kan het zijn dat het onderdeel ‘lichtinstallatie’ bij meerdere delen moet worden beantwoord, denk hierbij bijvoorbeeld aan grote zaal, kleine zaal, grand cafe. In het beleidsdeel wordt deze dan overgeslagen.

Basis informatie voor de start van de RI&E

In aanvulling van het OIRA model wordt geadviseerd bijgevoegd Word document in te voegen. Hiermee heeft u aanvullende informatie die een bijdrage levert aan de RI&E. Wilt u de RI&E laten toetsen omdat u meer dan 25 medewerkers in dienst heeft is dit noodzakelijk.

PVA aanvulling Arbopodium

Wilt u de RI&E laten toetsen omdat u meer dan 25 medewerkers in dienst heeft dan plakt u het plan van aanpak uit OIRA in deze Excel file en vult u de aanvullende cellen in. Deze aanvullende cellen zijn verplicht voor de toetsing van de RI&E.