Demoversie

Om een goede indruk te krijgen van het instrument kunt u de demo omgeving bekijken. U kunt alle module’s zien, maar niet alle vragen worden weergegeven.

Demo Basis Module

Demo Productie module

Licentie

Aan het gebruik van deze PodiumRIE zijn de volgende kosten verbonden:

  • Kleine gebruiker 1                   RIE of PRIE per jaar                 € 135,-
  • Gemiddelde gebruiker 2-5    RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 250,-
  • Grotere gebruiker 6-10          RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 350,-
  • Grote gebruiker >10               RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 450,- (een onderwijsinstelling met meerdere accounts voor studenten is een ‘grote gebruiker’)

Een licentie kan worden aangevraagd via Aanvragen PodiumRIE Licentie. Pas na de eerste keer inloggen wordt uw licentie geactiveerd en ontvang u een factuur.

Meer informatie en voorwaarden
Voor meer informatie over de PodiumRIE, de Arbocatalogus en de toetsing kunt u kijken op de website van www.arbopodium.nl

Eenmaal per jaar ontvangt u hiervoor een factuur voor het gebruik van het RIE instrument. Bij prijswijzigingen ontvangen alle gebruikers een bericht op het mailadres dat aan deze licentie is verbonden. U kunt uw abonnement jaarlijks opzeggen. Uw schriftelijke opzegging dient dan vóór 1 december binnen te zijn bij Arbo&Podiumkunsten.

Door in te loggen met de aangevraagde gebruikersnaam en wachtwoord combinatie verklaart u zich akkoord met de bovenstaande financiële voorwaarden.