Een licentie aanvragen kan snel HIER.

Licentie

Aan het gebruik van deze PodiumRIE zijn de volgende kosten verbonden:

  • Kleine gebruiker                    1   RIE of PRIE per jaar                 € 135,-
  • Gemiddelde gebruiker      2-5   RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 250,-
  • Grotere gebruiker              6-10 RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 350,-
  • Grote gebruiker                  >10  RIE’s of PRIE’s  per jaar           € 450,- (een onderwijsinstelling met meerdere accounts voor studenten is een ‘grote gebruiker’)

Een licentie kan worden aangevraagd via Aanvragen licentie. Pas na de eerste keer inloggen wordt uw licentie geactiveerd en ontvang u een factuur (zie ook hieronder: ‘Demoversie?’).

Meer informatie en voorwaarden
Voor meer informatie over de PodiumRIE, de Arbocatalogus en de toetsing kunt u kijken op de website van www.arbopodium.nl

Eenmaal per jaar ontvangt u hiervoor een factuur voor het gebruik van het RIE instrument. Bij prijswijzigingen ontvangen alle gebruikers een bericht op het mailadres dat aan deze licentie is verbonden. U kunt uw abonnement jaarlijks opzeggen. Uw schriftelijke opzegging dient dan vóór 1 december binnen te zijn bij stichting Arbo & Podiumkunsten.

Door in te loggen met de aangevraagde gebruikersnaam en wachtwoord-combinatie verklaart u zich akkoord met bovenstaande financiële voorwaarden.

Demoversie? ‘Vroeger’ hadden we een demoversie. ‘Nu’ is het zo dat u een inlog kunt aanmaken en, indien gewenst, binnen twee maanden na eerste gebruik, aan stichting Arbo & Podiumkunsten kunt doorgeven dat u van verder gebruik afziet. Dat eerste gebruik van maximaal twee maanden is dan kosteloos geweest.